Ordinador

Dragon Quest Treasures fa el salt a PC

Square Enix ha anunciat avui que Dragon Quest Treasures ja està disponible a Steam. El joc també és compatible amb el Steam Deck, de manera que els jugadors de PC poden portar les seves aventures allà on vagin.

Dragon Quest Treasures és un spin-off de la popular sèrie Dragon Quest. En el joc, els jugadors prenen el paper de la Mia i l’Erik, dos germans que emprenen un viatge per trobar tresors llegendaris. Durant el camí, hauran de lluitar contra monstres, resoldre puzles i explorar una varietat de mons plens de colors.

El joc ha rebut elogis per la seva estètica encantadora, la història i la jugabilitat addictiva.

Dragon Quest Treasures està disponible ara a Steam per 49,99 euros. El joc també està disponible a Nintendo Switch.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.