Ressenyes

Ressenya – The Last Hero of Nostalgaia

Publicat per Coatsink i desenvolupat per Over The Moon, The Last Hero of Nostalgaia és un encantador RPG d’acció que rendeix homenatge al gènere Soulsborne mentre també es forja una identitat pròpia i única. És un joc que no té por de mostrar les seves influències obertament i ho fa amb un encant i una gràcia que és realment refrescant. Ambientat en el món fantàstic de Nostalgaia, els visuals pixelats retro del joc i la banda sonora de xiptune transporten immediatament els jugadors a un món de joc nostàlgic.

Un joc amb molta personalitat

A primera vista, la jugabilitat semblarà familiar als fans de la sèrie Dark Souls. El combat és estratègic i implacable, amb enemics que poden matar-te amb només uns pocs cops si no tens cura. No obstant això, Nostalgaia es distingeix amb el seu sistema de millora d’armes. Així doncs, a mesura que utilitzes les armes, es «recorden» i es transformen en armes més poderoses i icòniques de la història dels videojocs. M’encanta el fet d’agafar una espasa modesta i millorar-la fins a convertir-la en una mena de Espasa Mestra.

La jugabilitat és una versió simplificada de la fórmula Soulsborne, però no sembla diluïda. En canvi, es nota més fluida i accessible, convertint-se en un gran punt d’entrada per als nous venuts al gènere. El combat és satisfactori i estratègic, amb un enfocament en el moment adequat i la posició que manté els enfrontaments interessants.

Un paradís pels exploradors

El disseny del món és de primera categoria, amb àrees enrevessades i interconnectades que amaguen passadissos secrets i dreceres. Descobrir com es vinculen les diferents zones se sent com resoldre un trencaclosques intricat. Els entorns també canvien de manera dràstica quan actives els punts de control, augmentant la fidelitat visual al voltant. Sens dubte, és una implementació intel·ligent del tema de la nostàlgia.

El món del joc és un paisatge vibrant i imaginatiu, ple de referències a la rica història dels videojocs. Des de les armes inspirades en la Keyblade fins a l’armadura del Master Chief, el joc és un tresor ple de referències que faran les delícies de qualsevol entusiasta dels videojocs. Però aquestes referències no són només superficials; estan entrellaçades amb la mecànica i la narrativa del joc, fent-les sentir integrals en lloc de simples trucs.

Detalls addicionals

L’estil artístic del joc és una altra característica destacada. Els gràfics low-poly donen al joc una estètica distintiva i encantadora, i la manera en què el joc juga amb la pixelació per representar la deterioració del món és un toc intel·ligent. El món del joc és una joia per explorar, ple de secrets i recompenses que animen a una exploració minuciosa.

Tot i que el combat i el disseny del món segueixen de prop la fórmula dels Soulslike, Nostalgaia brilla realment pel seu humor, referències i una atenció sorprenent als detalls. Vaig perdre el compte de les nombroses referències intel·ligents als jocs clàssics que vaig trobar mentre explorava. Sobretot, els desenvolupadors van abordar clarament aquest projecte amb molt de cor i la seva passió pels jocs és evident.

Conclusió

En resum, The Last Hero of Nostalgaia és un RPG d’acció que fa homenatge al món dels videojocs. El joc captiva amb la seva presentació, transportant els jugadors a un món nostàlgic. Amb un combat estratègic i implacable, el joc destaca pel seu sistema de millora d’armes, que les transforma en armes icòniques dels videojocs. A més, la jugabilitat és accessible i satisfactòria, i el disseny del món és excepcional, amb àrees interconnectades plenes de secrets. Tot i seguir una fórmula ja vista, The Last Hero of Nostalgaia destaca pel seu humor, les referències i l’atenció als detalls, demostrant la passió dels seus desenvolupadors.

The Last Hero of Nostalgaia

The Last Hero of Nostalgaia és un encantador RPG d’acció que captiva amb la seva personalitat única i la seva capacitat per rendir homenatge als videojocs, tot oferint una experiència entretinguda i gratificant de principi a fi.

Nou Joc

Jugabilitat
Presentació
Entreteniment
Valor

Resum

The Last Hero of Nostalgaia és un encantador RPG d’acció que captiva amb la seva personalitat única i la seva capacitat per rendir homenatge als videojocs, tot oferint una experiència entretinguda i gratificant de principi a fi.

4.1

Versió analitzada: Nintendo Switch

Còpia del joc proporcionada per Coatsink

Nou Joc

About Author

També et pot interessar

Ressenyes

Ressenya – TAPE: Unveil the Memories

Ressenya de TAPE: Unveil the Memories, un joc d'aventures amb elements de puzle, amb molt de misteri i una ambientació
Ressenyes

Ressenya – Cannon Dancer – Osman

Ressenya de Cannon Dancer – Osman, el mític joc de recreatives de Mitchell Corporation, que ha rebut una reedició per