Sector

EA Sports FC 24 mostra la portada de la Ultimate Edition

EA Sports FC 24 mostra la portada de la Ultimate Edition

EA SPORTS ha revelat avui la portada d’EA SPORTS FC 24 Ultimate Edition, en la qual apareixen alguns dels millors jugadors del joc al costat de llegendes de l’esport. La portada, plena d’estrelles, marca una nova era per a EA SPORTS, ja que els aficionats i els jugadors ajudaran a obrir un nou capítol de l’esport amb FC 24, subratllant al mateix temps la naturalesa global de l’afició al futbol.

En l’anunci oficial d’EA SPORTS FC 24, realitzat íntegrament amb el motor Frostbite Engine d’EA SPORTS, els aficionats poden veure com pren vida la portada de FC 24 Ultimate Edition i donar un primer cop d’ull al nou joc. Interpretada per Daniel Kaluuya, actor, productor i escriptor guanyador d’un Oscar, la pel·lícula parla del compromís d’EA SPORTS d’acostar la comunitat global d’EA SPORTS FC més que mai al Joc del Món i convida els fans a formar part del futur del futbol. Un futur construït per i per als aficionats.

Per donar el tret de sortida a un capítol completament nou i per celebrar EA SPORTS FC™, la comunitat futbolística mundial està convidada a unir-se al club en un esdeveniment especial retransmès en directe el 13 de juliol. Aquest esdeveniment comptarà amb un discurs d’obertura de portaveus executives i convidats especials, inclourà detalls sobre el proper títol EA SPORTS FC 24 i revelarà l’esperat atleta de portada mundial de l’Edició Estàndard.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.