Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Mortal Kombat 1 presenta a Smoke i Rain

S’ha llançat un nou tràiler de Mortal Kombat 1, que mostra Smoke, un membre experimentat del clan antic de guerrers conegut per la seva destresa en l’art de l’emboscada i la màgia pràctica. Smoke, qui té forts llaços amb Scorpion i Sub-Zero, s’uneix als seus companys en la defensa de Earthrealm.

El tràiler també ofereix un primer cop d’ull a Rain, el Màgic Major d’Outworld. Rain s’ha dedicat a dominar l’art de la màgia de l’aigua, convertint-lo en una arma temible. Ara busca explorar la màgia més fosca i poderosa dels regnes.

A més de Smoke i Rain, el tràiler mostra altres personatges. Sektor, Cyrax, Frost i Scorpion es revelen com a nous Lluitadors Kameo, oferint una àmplia gamma de moviments de suport i habilitats per millorar el joc durant les partides.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content