Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Mortal Kombat 1 presenta a Smoke i Rain

S’ha llançat un nou tràiler de Mortal Kombat 1, que mostra Smoke, un membre experimentat del clan antic de guerrers conegut per la seva destresa en l’art de l’emboscada i la màgia pràctica. Smoke, qui té forts llaços amb Scorpion i Sub-Zero, s’uneix als seus companys en la defensa de Earthrealm.

El tràiler també ofereix un primer cop d’ull a Rain, el Màgic Major d’Outworld. Rain s’ha dedicat a dominar l’art de la màgia de l’aigua, convertint-lo en una arma temible. Ara busca explorar la màgia més fosca i poderosa dels regnes.

A més de Smoke i Rain, el tràiler mostra altres personatges. Sektor, Cyrax, Frost i Scorpion es revelen com a nous Lluitadors Kameo, oferint una àmplia gamma de moviments de suport i habilitats per millorar el joc durant les partides.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.