Nintendo PlayStation

Ja disponible l’edició limitada de Cuphead per a Nintendo Switch i PlayStation 4

L’esperada edició limitada de Cuphead, un popular joc d’acció estil «dispara i corre» inspirat en els dibuixos animats dels anys 30, ja està disponible en format físic per a les consoles Nintendo Switch i PlayStation 4. El joc presenta un apartat visual i sonor meticulosament dissenyat amb tècniques d’animació tradicional a mà, fons d’aquarel·la i música jazz que capturen l’essència de l’època. Els jugadors poden triar entre controlar Cuphead o Mugman en el mode d’un sol jugador o gaudir de l’experiència cooperativa amb un amic.

Des del seu llançament el 2017, Cuphead ha guanyat una enorme popularitat, venent més de 12 milions d’unitats arreu del món. El seu èxit fins i tot l’ha portat a obtenir la seva pròpia sèrie a Netflix. Aquesta edició limitada és una oportunitat perquè els fans del joc ampliïn les seves col·leccions de jocs físics i gaudeixin de contingut exclusiu.

L’edició limitada inclou una figura exclusiva de Ms. Chalice, el DLC Delicious Last Course, 6 targetes col·leccionables de Cuphead Funnies, una targeta de membre del Club Cuphead i art interior exclusiu de Studio MDHR.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content