Nintendo Ordinador PlayStation

Fate/Samurai Remnant ara disponible per a reserva

Fate/Samurai Remnant ara disponible per a reserva

KOEI TECMO Europe i Omega Force, en col·laboració amb TYPE-MOON i Aniplex Inc., han anunciat l’obertura de les reserves del seu esperat Action-RPG, Fate/Samurai Remnant. El joc ja es pot reservar a diverses plataformes, incloent-hi Nintendo Switch, PlayStation 4, i PC Windows a través de Steam. Fate/Samurai Remnant té previst el llançament a Europa el 29 de setembre de 2023.

Les opcions de reserva inclouen una versió estàndard del joc, però els jugadors també poden optar per l’Edició Digital Deluxe. L’Edició Digital Deluxe ofereix avantatges addicionals, com ara un Artbook Digital i la banda sonora plena d’il·lustracions i peces musicals completes, incloent-hi el tema principal. A més, els jugadors que triïn l’Edició Digital Deluxe rebran el Passi de Temporada, que els atorgarà accés a tres conjunts de DLC i un objecte especial dins del joc anomenat «Hallowed Relic Sword Mountings».

KOEI TECMO Europe també ha introduït una edició limitada anomenada «TREASURE BOX» de Fate/Samurai Remnant, disponible exclusivament a través de la seva botiga en línia. Aquesta edició especial inclou diversos articles col·leccionables un llibre d’art, un pòster de tela de mida B2, un CD amb la banda sonora original, adhesius, contingut descarregable amb vestits addicionals, el llibre oficial de relats curts i una capsa col·leccionable.

Val la pena destacar que el llançament programat del contingut descarregable (DLC) serà després del llançament del joc principal.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.