Ordinador PlayStation Xbox

Ja disponible REMNANT II a PC, PlayStation 5 i Xbox Series

El tan esperat joc, REMNANT II, ha estat llançat per a PC, PlayStation 5 i Xbox Series X|S per part de Gearbox Publishing i Gunfire Games. Fent de continuació al popular joc Remnant: From the Ashes, REMNANT II és un joc d’acció i supervivència en tercera persona que planteja l’última resistència de la humanitat. Aquest títol eleva el gènere de tiradors cooperatius a noves altures, presentant als jugadors mons plens de sorpreses letals i enfrontaments.

A REMNANT II, els jugadors s’embarquen en un viatge desafiador per salvar la humanitat en un món generat dinàmicament, amb línies argumentals que es bifurquen, recompenses úniques i una sensació d’oportunitats avassalladores que fomenten l’exploració i la rejugabilitat, tant en aventures individuals com en grup de tres en mode cooperatiu. El joc ofereix una àmplia selecció d’armes, armadures i augmentacions especials, que permeten als jugadors definir el seu propi estil de joc mentre s’enfronten a reptes difícils en la seva missió per evitar l’extinció de la humanitat.

REMNANT II transporta els jugadors a un món postapocalíptic, on la supervivència depèn d’una barreja astuta de combat a distància i combat a prop amb ritme frenètic. Enfrontant-se a enemics astuts i a batlles amb temibles caps, els jugadors poden emprendre aquest viatge peril·lós sols o unir-se amb dos amics per equilibrar les probabilitats. Cada vegada que comencen una nova partida de REMNANT II, són transportats a un món nou construït a partir d’una àmplia varietat de localitzacions, enemics, personatges no jugables, caps i armes, permetent així experiències úniques, ja que els elements s’integren orgànicament en el món i la narrativa.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.