Ordinador PlayStation Xbox

Ja disponible REMNANT II a PC, PlayStation 5 i Xbox Series

El tan esperat joc, REMNANT II, ha estat llançat per a PC, PlayStation 5 i Xbox Series X|S per part de Gearbox Publishing i Gunfire Games. Fent de continuació al popular joc Remnant: From the Ashes, REMNANT II és un joc d’acció i supervivència en tercera persona que planteja l’última resistència de la humanitat. Aquest títol eleva el gènere de tiradors cooperatius a noves altures, presentant als jugadors mons plens de sorpreses letals i enfrontaments.

A REMNANT II, els jugadors s’embarquen en un viatge desafiador per salvar la humanitat en un món generat dinàmicament, amb línies argumentals que es bifurquen, recompenses úniques i una sensació d’oportunitats avassalladores que fomenten l’exploració i la rejugabilitat, tant en aventures individuals com en grup de tres en mode cooperatiu. El joc ofereix una àmplia selecció d’armes, armadures i augmentacions especials, que permeten als jugadors definir el seu propi estil de joc mentre s’enfronten a reptes difícils en la seva missió per evitar l’extinció de la humanitat.

REMNANT II transporta els jugadors a un món postapocalíptic, on la supervivència depèn d’una barreja astuta de combat a distància i combat a prop amb ritme frenètic. Enfrontant-se a enemics astuts i a batlles amb temibles caps, els jugadors poden emprendre aquest viatge peril·lós sols o unir-se amb dos amics per equilibrar les probabilitats. Cada vegada que comencen una nova partida de REMNANT II, són transportats a un món nou construït a partir d’una àmplia varietat de localitzacions, enemics, personatges no jugables, caps i armes, permetent així experiències úniques, ja que els elements s’integren orgànicament en el món i la narrativa.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content