Ordinador PlayStation Xbox

Exoprimal revela el seu contingut post-llançament

Exoprimal, el joc d’acció en línia basat en equips desenvolupat per Capcom, està previst que es llanci el 14 de juliol de 2023. Abans del llançament tan esperat, el director Takuro Hiraoka va presentar l’Exoprimal Showcase, on es van revelar emocionants detalls sobre el contingut que espera als Exofighters en el futur pròxim. Aquest esdeveniment digital va oferir un tast dels pròxims actualitzacions de temporada, que inclouen un nou mode de joc, variants d’Exosuit Alpha i Beta, col·laboracions amb Monster Hunter i Street Fighter 6, i molt més. Hiraoka també va presentar la funció «Selecció de Missió Final», que permet als jugadors triar entre partides jugador contra jugador (PvP), jugador contra entorn (PvE) i partides aleatòries dins del mode principal, Dino Survival.

Per aprofundir en els detalls de l’Exoprimal Showcase i veure el tràiler de llançament, els espectadors poden visitar el canal de YouTube d’Exoprimal.

Un dels aspectes emocionants que esperen als jugadors en el llançament d’Exoprimal és la «Selecció de Missió Final» en el mode Dino Survival. Aquesta funció permet als jugadors seleccionar les seves opcions de connexió preferides, incloent-hi partides PvP, PvE o aleatòries. En les partides PvP, els equips rivals d’Exofighters s’enfrontaran al final dels enfrontaments, determinant l’equip guanyador. Les missions PvE, d’altra banda, se centren a completar objectius a gran velocitat, essent l’equip que els acabi primer el que obtindrà el permís per sobreviure. Els jugadors també poden seleccionar l’opció aleatòria, que ofereix un bonus d’experiència, i tenen la llibertat de canviar les seves preferències en qualsevol moment.

Capcom ha planificat un pla de futur després del llançament per a Exoprimal, que inclou actualitzacions de contingut de temporada que introdueixen noves característiques importants. La Temporada 1 començarà juntament amb el llançament del joc aquest divendres i, dues setmanes més tard, el 28 de juliol de 2023, s’introduirà un nou mode de joc anomenat Savage Gauntlet. Aquesta experiència de cooperació en equip presenta a equips de cinc jugadors amb missions PvE desafiants de final de joc. Aquestes missions rotaran setmanalment i es podran jugar de nou per obtenir classificacions i recompenses més altes. El 17 d’agost de 2023, Exoprimal rebrà la seva primera gran actualització de títols, que introduirà 10 variants Alpha d’Exosuit a la llista al mateix temps. Aquestes variants ofereixen armes diferents de les Exosuit estàndard, oferint noves formes de gaudir tant del Dino Survival com del Savage Gauntlet.

La Temporada 2 està programada per començar a mitjans d’octubre de 2023 i inclourà la següent actualització de títols, amb una emocionant col·laboració amb Street Fighter 6. Aquesta actualització introduirà un nou mapa, una Missió Final, rigs i mòduls addicionals, millorant l’experiència de joc. A més, el gener de 2024, la Temporada 3 ampliarà l’arsenal amb les variants Beta d’Exosuit. Acompanyant aquests nous conjunts d’armadures brillants, aquesta actualització portarà un nou adversari, el Neo Triceratops. També s’està treballant en una col·laboració amb la sèrie Monster Hunter que es llançarà com a part de la Temporada 3.

Els jugadors poden esperar més informació sobre aquestes actualitzacions de títols i noves incorporacions en un futur pròxim.