Ordinador

Epic Games ofereix Murder by Numbers i The Elder Scrolls Online de forma gratuïta

Epic Games Store ha donat als entusiastes dels videojocs una raó per a celebrar, ja que ofereix dos títols emocionants per a descarregar de forma gratuïta. A partir d’avui, els jugadors poden reclamar Murder by Numbers i el joc base de The Elder Scrolls Online sense cap cost per un temps limitat.

Murder by Numbers

Desenvolupat per Mediatonic i publicat per The Irregular Corporation, Murder by Numbers és una fusió única de novel·la visual i jugabilitat de trencaclosques captivadors. Ambientat en la dècada dels 90, el joc segueix a Honor Mizrahi, una actriu que es troba inesperadament embolicada en una sèrie de misteris d’assassinats de la vida real. Amb l’ajuda d’un irònic assistent d’intel·ligència artificial anomenat SCOUT, els jugadors han de descobrir pistes, resoldre nonogrames i desxifrar la veritat darrere d’aquests crims atroços. Murder by Numbers va rebre elogis per als seus personatges encantadors, la narrativa captivadora i els trencaclosques desafiants en el moment del seu llançament original, convertint-lo en una addició notable a les ofertes de jocs gratuïts de l’Epic Games Store.

The Elder Scrolls Online

L’Epic Games Store també està regalant el joc base de The Elder Scrolls Online, desenvolupat per ZeniMax Online Studios i publicat per Bethesda Softworks. Com la versió MMORPG de la icònica sèrie Elder Scrolls, aquest joc ha atret una gran base de fans des del seu llançament. Els jugadors poden explorar el continent de Tamriel, triant entre una varietat de raça i classes per a embarcar-se en aventures èpiques, formar aliances i participar en batalles amb altres jugadors. Amb el seu món immersiu i actualitzacions constants, The Elder Scrolls Online ha estat una opció predilecta per als entusiastes dels jocs de fantasia, i aquesta oferta gratuïta representa una excel·lent oportunitat per als novells per unir-se al món de Tamriel.

Per a reclamar aquests jocs gratuïts, els usuaris han de tenir un compte d’Epic Games Store, que poden crear fàcilment sense cap cost al lloc web oficial. Un cop iniciada la sessió, poden accedir a la secció de jocs gratuïts de la botiga i afegir tots dos títols a la seva biblioteca durant el període promocional. Val la pena assenyalar que l’oferta té una durada limitada, i s’encoratja als jugadors a actuar ràpidament per aconseguir les seves còpies gratuïtes.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.