Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation

Whispike Survivors, disponible a Steam i consoles en català

Whispike Survivors, un nou joc de supervivència desenvolupat per Grimorio of Games, s’ha llançat avui. El joc està ara disponible per a PC, PS4/PS5 i Nintendo Switch, mentre que les versions per a Xbox One i Xbox Series es llançaran el 3 d’agost. Com a oferta especial, el joc es llança amb un descompte del 10% sobre el preu habitual de 2,99 €. A més, els jugadors que ja disposin del joc original Sword of the Necromancer a la Switch gaudiran d’un descompte del 50%. Tanmateix, és important destacar que el descompte per als propietaris de la Switch a Europa estarà disponible la setmana que ve.

Per als jugadors de la versió de PC/Steam, Whispike Survivors ofereix un Mode Streamer únic, que permet als «streamers» implicar els participants del xat com a enemics en el joc. Derrotar aquests enemics especials atorga recompenses més grans del que és usual. Els «streamers» que utilitzin aquest mode tindran les seves puntuacions carregades en una classificació exclusiva per a «streamers», fomentant la competència entre ells.

El joc gira al voltant de cultivar el monstre més fort, el Whispike, derrotant ones de criatures. Els jugadors poden emprar les llavors que deixen anar els Whispikes en morir per fer-los créixer a les seves granges i crear híbrids encara més forts. L’objectiu és convertir els enemics en adob per accelerar el creixement del Whispike i reforçar les seves forces.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

1 comentari

  1. Whispike Survivors, disponible a Steam i consol...

    20/07/2023

    […] El joc està ara disponible per a PC, PS4/PS5 i Nintendo Switch, mentre que les versions per a Xbox One i Series es llançaran el 3 d'agost.  […]

Els comentaris estan tancats.