Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Whispike Survivors confirma data de llançament

Grimorio of Games ha anunciat la data de llançament del seu nou joc, Whispike Survivors. El joc, que és un spin-off de Sword of the Necromancer, estarà disponible a partir del 20 de juliol per a PC, PS4/PS5 i Nintendo Switch. Els jugadors de Xbox hauran d’esperar fins al 3 d’agost per a poder jugar-hi, amb les reserves obertes a partir del 27 de juliol.

Whispike Survivors va començar com una innocentada, i combina dos gèneres populars de jocs: supervivència en hordes i simulador de granja. Mentrestant, els jugadors poden afegir el joc a la seva llista de desitjos a Steam.

A Whispike Survivors, els jugadors cultiven i enforteixen monstres per a lluitar contra ones de criatures. El joc presenta un sistema de conreu únic en què els jugadors utilitzen les llavors que deixen caure els Whispikes derrotats per a fer créixer híbrids més forts. A més, els monstres derrotats es poden convertir en adob per a accelerar el creixement dels Whispikes.

Els jugadors controlen un dels monstres de Sword of the Necromancer i el fan lluitar contra altres criatures per a convertir-lo en el més fort. Si el monstre d’un jugador és derrotat, poden plantar la seva llavor i recuperar-lo. No obstant això, només els Whispikes «adults» són elegibles per a lluitar, així que els jugadors hauran d’esperar i cuidar de la seva granja fins que creixin. El joc també presenta un sistema d’híbrids en què plantar llavors en espais adjacents pot donar lloc a híbrids que combinen els atributs de les llavors originals.

Whispike Survivors estarà disponible per a PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series i Nintendo Switch.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.