Ordinador

Homeworld Remastered arribarà a Steam, gratis per temps limitat

Homeworld Remastered arribarà a l’Epic Games Store el 27 de juliol de 2023. Els jugadors tindran l’oportunitat de descarregar Homeworld Remastered de forma gratuïta des del 27 de juliol fins al 2 d’agost de 2023.

La col·lecció inclou l’Edició Remastered de Homeworld, l’Edició Remastered de Homeworld 2 i la Beta Multijugador Remastered de Homeworld, que permetrà jugar entre els usuaris de l’Epic Games Store i Steam. A més, els jugadors tindran accés a Homeworld Classic i Homeworld 2 Classic.

Desenvolupada amb la col·laboració de membres clau de l’equip original de desenvolupament i el suport dels fans entusiastes, la Homeworld Remastered Collection destaca per la seva moderna tecnologia de renderització gràfica, puntuacions totalment remasteritzades i enregistraments de veu d’alta fidelitat dels actors originals.

Els aficionats podran reviure l’experiència èpica de l’estratègia espacial mentre prenen el control de flotes, construeixen una gran varietat de naus i es llancen a més de 30 missions per a un sol jugador. Amb el mode multijugador que combina contingut i característiques de tots dos jocs, els jugadors podran participar en batalles competitives en línia sense límits.

Les característiques principals de la col·lecció inclouen més de 100 naus per construir i combatre, textures i models actualitzats en alta resolució, nous efectes gràfics, suport per a resolucions HD, UHD i 4K, i suport per a mods.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.