Ordinador

Homeworld Remastered arribarà a Steam, gratis per temps limitat

Homeworld Remastered arribarà a l’Epic Games Store el 27 de juliol de 2023. Els jugadors tindran l’oportunitat de descarregar Homeworld Remastered de forma gratuïta des del 27 de juliol fins al 2 d’agost de 2023.

La col·lecció inclou l’Edició Remastered de Homeworld, l’Edició Remastered de Homeworld 2 i la Beta Multijugador Remastered de Homeworld, que permetrà jugar entre els usuaris de l’Epic Games Store i Steam. A més, els jugadors tindran accés a Homeworld Classic i Homeworld 2 Classic.

Desenvolupada amb la col·laboració de membres clau de l’equip original de desenvolupament i el suport dels fans entusiastes, la Homeworld Remastered Collection destaca per la seva moderna tecnologia de renderització gràfica, puntuacions totalment remasteritzades i enregistraments de veu d’alta fidelitat dels actors originals.

Els aficionats podran reviure l’experiència èpica de l’estratègia espacial mentre prenen el control de flotes, construeixen una gran varietat de naus i es llancen a més de 30 missions per a un sol jugador. Amb el mode multijugador que combina contingut i característiques de tots dos jocs, els jugadors podran participar en batalles competitives en línia sense límits.

Les característiques principals de la col·lecció inclouen més de 100 naus per construir i combatre, textures i models actualitzats en alta resolució, nous efectes gràfics, suport per a resolucions HD, UHD i 4K, i suport per a mods.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content