Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Anunciat Nickelodeon All-Star Brawl 2 de manera oficial

GameMill Entertainment, en col·laboració amb els desenvolupadors Ludosity i Fair Play Labs, ha revelat Nickelodeon All-Star Brawl 2, una seqüela del joc de lluita. El joc està previst que surti a múltiples plataformes, incloent-hi PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch i PC (Steam), durant la temporada de tardor.

Nickelodeon All-Star Brawl 2 presumeix d’una selecció de personatges icònics de diferents sèries, amb noves incorporacions com Calamardo i Jimmy Neutron. Els jugadors podran triar els seus lluitadors preferits. El joc també inclourà una campanya per a un jugador amb elements roguelike, amb actors de veu per a tots els personatges jugables, i suportarà el joc creuat complet en tots els sistemes.

Les característiques principals del joc inclouen una experiència de lluita totalment renovada, amb millores visuals, àudio, animacions, modes, escenaris i mecàniques dissenyades per satisfer jugadors de tots els nivells d’habilitat. La llista de lluitadors s’ha ampliat, oferint encara més varietat en els estils de joc, combinant nous lluitadors de Nickelodeon amb els favorits dels fans.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

1 comentari

  1. Nickelodeon All-Star Brawl 2 s'estrenarà en format físic a PlayStation i Nintendo Switch - Nou Joc

    27/07/2023

    […] Anunciat Nickelodeon All-Star Brawl 2 de manera oficial […]

Els comentaris estan tancats.