Nintendo PlayStation Xbox

Flashback 2 mostra un nou tràiler i les edicions especials

Microids presenta el nou tràiler de Flashback 2, el tan esperat videojoc que transportarà els jugadors a la icònica Jungla de Titan. Desenvolupat pel creador original del joc, Paul Cuisset, en col·laboració amb els estudis Microids Lyon/París, aquest lliurament promet una experiència captivadora i plena d’acció.

Els jugadors s’enfrontaran a un entorn familiar, però sorprenentment nou, mentre descobreixen la meravellosa vegetació i els orígens d’aquest complex ecosistema. La història es reinventa constantment, oferint una aventura immersiva i plena de revolts i revelacions.

El protagonista, Conrad B. Hart, s’enfonsa en aquesta impressionant aventura a la recerca del seu amic de tota la vida, Ian, per enfrontar-se a la invasió Morph liderada pel temible General Lazarus. L’ajuda d’A.I.S.H.A., la seva arma potenciada per IA, serà crucial per enfrontar-se als enemics i seguidors en aquest vibrant univers de ciència-ficció i ciberpunk.

Flashback 2 combina acció, combat, plataformes i exploració, oferint una experiència única tant per als antics fans de la franquícia com per als nous jugadors. El joc ha estat dissenyat i desenvolupat pel mateix creador de l’original, Paul Cuisset, la qual cosa promet mantenir l’essència que va fer que Flashback revolucionés els jocs d’acció el 1992.

A més, el joc estarà disponible en diverses edicions per als aficionats, incloent-hi l’Edició Limitada, que ofereix un Steelbook exclusiu i la banda sonora digital, i l’Edició Col·leccionista, que inclou el videojoc original de Flashback en versió digital, una figura de Conrad de 20 cm, litografies, adhesius i una insígnia exclusiva.

La data de llançament està prevista per al 16 de novembre de 2023, amb versions físiques per a PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X i Nintendo Switch. Les reserves per a les edicions físiques ja estan disponibles a les botigues del territori.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.