Nintendo PlayStation Xbox

Flashback 2 mostra un nou tràiler i les edicions especials

Microids presenta el nou tràiler de Flashback 2, el tan esperat videojoc que transportarà els jugadors a la icònica Jungla de Titan. Desenvolupat pel creador original del joc, Paul Cuisset, en col·laboració amb els estudis Microids Lyon/París, aquest lliurament promet una experiència captivadora i plena d’acció.

Els jugadors s’enfrontaran a un entorn familiar, però sorprenentment nou, mentre descobreixen la meravellosa vegetació i els orígens d’aquest complex ecosistema. La història es reinventa constantment, oferint una aventura immersiva i plena de revolts i revelacions.

El protagonista, Conrad B. Hart, s’enfonsa en aquesta impressionant aventura a la recerca del seu amic de tota la vida, Ian, per enfrontar-se a la invasió Morph liderada pel temible General Lazarus. L’ajuda d’A.I.S.H.A., la seva arma potenciada per IA, serà crucial per enfrontar-se als enemics i seguidors en aquest vibrant univers de ciència-ficció i ciberpunk.

Flashback 2 combina acció, combat, plataformes i exploració, oferint una experiència única tant per als antics fans de la franquícia com per als nous jugadors. El joc ha estat dissenyat i desenvolupat pel mateix creador de l’original, Paul Cuisset, la qual cosa promet mantenir l’essència que va fer que Flashback revolucionés els jocs d’acció el 1992.

A més, el joc estarà disponible en diverses edicions per als aficionats, incloent-hi l’Edició Limitada, que ofereix un Steelbook exclusiu i la banda sonora digital, i l’Edició Col·leccionista, que inclou el videojoc original de Flashback en versió digital, una figura de Conrad de 20 cm, litografies, adhesius i una insígnia exclusiva.

La data de llançament està prevista per al 16 de novembre de 2023, amb versions físiques per a PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X i Nintendo Switch. Les reserves per a les edicions físiques ja estan disponibles a les botigues del territori.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content