Nintendo

Anunciat un joc otome de My Next Life as a Villainess

El títol otome, My Next Life as a Villainess: All Routes Lead to Doom! -Pirates of the Disturbance-, està previst que es llanci en format físic i digital per a la Nintendo Switch a Europa aquest hivern.

Basat en la popular sèrie de novel·les lleugeres i anime, el joc presenta una nova història i introdueix dos nous personatges, Rozy Lind i Silva. Els jugadors assumeixen el paper de Catarina Claes, una noblesa que embarca en unes vacances en creuer només per trobar-se amb pirates, recordant un fanbook que va llegir. El joc ofereix una barreja única de romanç, comèdia i aventura mentre els jugadors naveguen per superar els desenllaços desfavorables.

Les reserves per a l’edició estàndard estaran disponibles aviat en algunes botigues. El lloc web oficial proporciona informació sobre on els fans poden fer reserves de còpies físiques del joc, mentre que la pàgina de la Nintendo eShop estarà disponible en una data posterior. A més, s’oferirà una edició limitada del joc exclusivament a través de les botigues en línia d’IFI a Amèrica del Nord i Europa. Els detalls sobre el contingut de l’edició limitada i la data de reserva es revelaran més endavant. Els clients que comprin l’edició estàndard o limitada a les botigues en línia d’IFI rebran una targeta exclusiva.

My Next Life as a Villainess convida els fans i els recentment arribats a emprendre un viatge emocionant ple de romanç i comèdia, oferint una nova perspectiva de l’estimada franquícia.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.