Xbox

Xbox s’acomiada de Xbox Live Gold en favor de Game Pass Core

Microsoft ha anunciat que Xbox Live Gold, el servei de subscripció que proporciona funcionalitat de multijugador en línia, experimentarà una transformació significativa. A partir del 14 de setembre, Xbox Live Gold passarà a anomenar-se Xbox Game Pass Core, oferint un conjunt ampliat de funcions i serveis als seus subscriptors.

La transició a Xbox Game Pass Core té com a objectiu integrar les capacitats multijugador de Xbox Live Gold amb la biblioteca de jocs i els avantatges que proporciona Xbox Game Pass. Un dels canvis més significatius que arriben amb Xbox Game Pass Core és la inclusió d’una selecció de títols de Game Pass. Els subscriptors tindran accés a una col·lecció de 25 jocs.

Malgrat el nou nom i les funcionalitats addicionals, Xbox Game Pass Core mantindrà el mateix preu que el seu predecessor, Xbox Live Gold. Microsoft es compromet a oferir una transició sense problemes als subscriptors actuals de Xbox Live Gold, que seran convertits automàticament a Xbox Game Pass Core sense cap càrrec addicional.

No obstant això, juntament amb aquests canvis, Microsoft també ha anunciat la interrupció de les ofertes de Jocs amb Gold (GWG). Aquests regals de jocs mensuals gratuïts, disponibles anteriorment per als membres de Xbox Live Gold, ja no formaran part de la subscripció de Xbox Game Pass Core. Microsoft no ha proporcionat detalls específics sobre els avantatges o compensacions alternatives per la retirada de les ofertes de GWG.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.