PlayStation Sector Xbox

Microsoft i Sony arriben un acord sobre Call of Duty

Microsoft i Sony han arribat a un acord vinculant per mantenir la sèrie Call of Duty a PlayStation després de la proposta d’adquisició d’Activision Blizzard per part de Microsoft, segons un comunicat del CEO de Microsoft Gaming, Phil Spencer. Els detalls de l’acord, incloent-hi la seva durada, no s’han revelat. Prèviament, Microsoft havia ofert a Sony un acord de 10 anys, que va ser considerat insuficient pel president i CEO de Sony Interactive Entertainment.

Spencer s’ha mostrat optimista respecte a l’acord, afirmant: “Hem signat un acord vinculant per mantenir Call of Duty a PlayStation després de l’adquisició d’Activision Blizzard. Esperem un futur en què els jugadors de tot el món tinguin més opcions per jugar els seus jocs preferits”. El vicepresident i president de Microsoft, Brad Smith, ha subratllat el seu compromís per abordar les preocupacions dels reguladors, els desenvolupadors de plataformes i jocs, i els consumidors. Smith ha garantit que, fins i tot després de completar l’adquisició, Microsoft s’esforçarà perquè Call of Duty estigui disponible en una àmplia gamma de plataformes, arribant a més consumidors que mai.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.