PlayStation Sector Xbox

Microsoft i Sony arriben un acord sobre Call of Duty

Microsoft i Sony han arribat a un acord vinculant per mantenir la sèrie Call of Duty a PlayStation després de la proposta d’adquisició d’Activision Blizzard per part de Microsoft, segons un comunicat del CEO de Microsoft Gaming, Phil Spencer. Els detalls de l’acord, incloent-hi la seva durada, no s’han revelat. Prèviament, Microsoft havia ofert a Sony un acord de 10 anys, que va ser considerat insuficient pel president i CEO de Sony Interactive Entertainment.

Spencer s’ha mostrat optimista respecte a l’acord, afirmant: “Hem signat un acord vinculant per mantenir Call of Duty a PlayStation després de l’adquisició d’Activision Blizzard. Esperem un futur en què els jugadors de tot el món tinguin més opcions per jugar els seus jocs preferits”. El vicepresident i president de Microsoft, Brad Smith, ha subratllat el seu compromís per abordar les preocupacions dels reguladors, els desenvolupadors de plataformes i jocs, i els consumidors. Smith ha garantit que, fins i tot després de completar l’adquisició, Microsoft s’esforçarà perquè Call of Duty estigui disponible en una àmplia gamma de plataformes, arribant a més consumidors que mai.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Skip to content