Nintendo PlayStation Xbox

UFO Robot Grendizer confirma data de llançament i les seves edicions físiques

Microids ha confirmat la data de llançament de les edicions estàndard i col·leccionista del joc UFO Robot Grendizer: The Feast of the Wolves per a consoles. El joc estarà disponible el 14 de novembre de 2023 per a PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X i Xbox One. No obstant això, els fans de Nintendo Switch hauran d’esperar fins al 2024 per gaudir del joc a la seva plataforma.

UFO Robot Grendizer: The Feast of the Wolves permetrà als jugadors reviure els moments més icònics del primer arc argumental de la sèrie d’anime. A més, el joc inclourà els temes musicals memorables de l’anime, que han estat reorquestrats per oferir una experiència més immersiva i interactiva.

El joc estarà disponible en una edició estàndard per a PlayStation, Xbox i Nintendo Switch, així com en una edició col·leccionista per a PlayStation i Nintendo Switch. L’edició col·leccionista inclourà una caixa de col·leccionista, una figura exclusiva de Grendizer, bonificacions digitals, el joc, un lenticular, un Steelbook exclusiu, un clauer, un joc de 3 pins, 4 litografies, un bitllet daurat, un llibre d’art exclusiu i un pòster.

UFO Robot Grendizer, basat en el famós anime adaptat del manga de Go Nagai, permetrà als jugadors encarnar Duke Fleet i el seu robot gegant en emocionants aventures plenes de valentia, traïció i batalles sensacionals. La sèrie animada de culte va ser una de les primeres exportacions d’èxit de l’animació japonesa a finals dels anys 70, i ara els fans podran reviure les èpiques batalles i l’armament del Grendizer en aquest joc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content