Nintendo PlayStation Xbox

UFO Robot Grendizer confirma data de llançament i les seves edicions físiques

UFO Robot Grendizer confirma data de llançament i les seves edicions físiques

Microids ha confirmat la data de llançament de les edicions estàndard i col·leccionista del joc UFO Robot Grendizer: The Feast of the Wolves per a consoles. El joc estarà disponible el 14 de novembre de 2023 per a PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X i Xbox One. No obstant això, els fans de Nintendo Switch hauran d’esperar fins al 2024 per gaudir del joc a la seva plataforma.

UFO Robot Grendizer: The Feast of the Wolves permetrà als jugadors reviure els moments més icònics del primer arc argumental de la sèrie d’anime. A més, el joc inclourà els temes musicals memorables de l’anime, que han estat reorquestrats per oferir una experiència més immersiva i interactiva.

El joc estarà disponible en una edició estàndard per a PlayStation, Xbox i Nintendo Switch, així com en una edició col·leccionista per a PlayStation i Nintendo Switch. L’edició col·leccionista inclourà una caixa de col·leccionista, una figura exclusiva de Grendizer, bonificacions digitals, el joc, un lenticular, un Steelbook exclusiu, un clauer, un joc de 3 pins, 4 litografies, un bitllet daurat, un llibre d’art exclusiu i un pòster.

UFO Robot Grendizer, basat en el famós anime adaptat del manga de Go Nagai, permetrà als jugadors encarnar Duke Fleet i el seu robot gegant en emocionants aventures plenes de valentia, traïció i batalles sensacionals. La sèrie animada de culte va ser una de les primeres exportacions d’èxit de l’animació japonesa a finals dels anys 70, i ara els fans podran reviure les èpiques batalles i l’armament del Grendizer en aquest joc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.