Núvol Ordinador Xbox

Anunciada la segona remesa de Game Pass de juliol

Anunciada la segona remesa de Game Pass de juliol

El Xbox Game Pass afegirà aquest mes una àmplia varietat de jocs a la seva biblioteca. Les pròximes incorporacions inclouen resolució de trencaclosques, cuina, construcció d’un assentament en una criatura errant i fins i tot fotografia. Aquí tens un desglossament dels jocs que arriben al Xbox Game Pass:

Disponibles avui

Techtonica

Els jugadors poden explorar i construir fàbriques en el món bioluminescent d’un planeta alienígena en aquest joc d’aventures subterranis. Poden treballar sols o en cooperació per recopilar recursos, dominar l’automatització i descobrir secrets.

Toem

Un joc d’aventures dibuixat a mà on els jugadors s’embarquen en una expedició encantadora, resolent problemes a través de fotografies curioses i interactuant amb personatges estranys.

The Cave

Creat per Ron Gilbert i Double Fine Productions, aquest joc d’aventures permet als jugadors reunir un equip d’aventurers únics i explorar les profunditats misterioses.

Pròximament

Maquette

Un joc de trencaclosques recursiu en primera persona que ofereix una perspectiva única d’objectes i edificis en girar el món.

Figment 2: Creed Valley

Ambientat a la ment humana, aquest joc d’acció i aventures porta els jugadors a través de trencaclosques, lluites de caps de música i entorns únics mentre lluiten contra el caos que es propaga.

The Wandering Village

Els jugadors participaran en una simulació de construcció de ciutats a l’esquena d’una criatura gegant en un món postapocalíptic ple de plantes verinoses.

Serious Sam: Siberian Mayhem

Una expansió independent de la clàssica sèrie de FPS, on els jugadors s’embarcaran en un viatge a través de les terres salvatges de Rússia en una lluita contra el temible Mental.

Venba

Aquest joc narratiu curt de cuina permet als jugadors experimentar la història d’una mare índia que immigra al Canadà a la dècada de 1980. Hauran de cuinar plats, restaurar receptes perdudes i explorar converses ramificades.

Celeste

Torna a la biblioteca de Game Pass aquest joc de plataformes que desafia els jugadors a ajudar la protagonista a superar els seus dimonis interiors en el seu ascens al cim del Mont Celeste.

A més d’aquests jocs, també hi ha diversos DLC i actualitzacions de jocs a l’horitzó per als membres de Xbox Game Pass. A més, els membres de Game Pass Ultimate poden gaudir de diversos avantatges, incloent-hi Crunchyroll Premium i FIFA 23 EA Play Ultimate Team Pack.

Pel que fa als jocs que abandonaran la biblioteca el 31 de juliol, s’anima als jugadors a aprofitar el descompte de la seva subscripció per mantenir aquests jocs a la seva biblioteca. Els títols que marxen inclouen Dreamscaper, Expeditions: Rome, Marvel’s Avengers, The Ascent i Two Point Campus.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.