Nintendo Ordinador

Devolver Digital presenta un nou tràiler de Gunbrella

Devolver Digital i Doinksoft han publicat un nou tràiler de jugabilitat per al seu proper joc d’acció de desplaçament lateral, Gunbrella. El tràiler mostra les capacitats úniques del Gunbrella, que fa d’arma i eina multifuncional. Els jugadors podran aprofitar la seva maniobrabilitat per planejar, balancejar-se, llançar-se i submergir-se pel món del joc, descobrint secrets amagats al llarg del camí.

Gunbrella es desenvolupa en un món d’aventura i acció d’e ‘estil noir-punk que reflecteix la nostra pròpia dependència d’un recurs natural cada vegada més escàs, tot i que amb l’afegit de les armes a prova de pluja. Els jugadors assumiran el paper d’un boscà gruixut en cerca de venjança, armat amb l’enigmàtic Gunbrella, una arma disfressada d’ombrel·la, com indica el nom. A mesura que es desenvolupa la història, la recerca del protagonista es veurà enredada amb les intricades operacions dels fantasmes, els gàngsters, els cossos de seguretat, els assassins i les conseqüències de l’explotació corporativa.

El joc estarà disponible aviat per a PC a través de Steam i per a la Nintendo Switch. Estigueu atents per a més actualitzacions sobre Gunbrella i la seva data de llançament.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.