Nintendo Ordinador

Devolver Digital presenta un nou tràiler de Gunbrella

Devolver Digital i Doinksoft han publicat un nou tràiler de jugabilitat per al seu proper joc d’acció de desplaçament lateral, Gunbrella. El tràiler mostra les capacitats úniques del Gunbrella, que fa d’arma i eina multifuncional. Els jugadors podran aprofitar la seva maniobrabilitat per planejar, balancejar-se, llançar-se i submergir-se pel món del joc, descobrint secrets amagats al llarg del camí.

Gunbrella es desenvolupa en un món d’aventura i acció d’e ‘estil noir-punk que reflecteix la nostra pròpia dependència d’un recurs natural cada vegada més escàs, tot i que amb l’afegit de les armes a prova de pluja. Els jugadors assumiran el paper d’un boscà gruixut en cerca de venjança, armat amb l’enigmàtic Gunbrella, una arma disfressada d’ombrel·la, com indica el nom. A mesura que es desenvolupa la història, la recerca del protagonista es veurà enredada amb les intricades operacions dels fantasmes, els gàngsters, els cossos de seguretat, els assassins i les conseqüències de l’explotació corporativa.

El joc estarà disponible aviat per a PC a través de Steam i per a la Nintendo Switch. Estigueu atents per a més actualitzacions sobre Gunbrella i la seva data de llançament.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content