Nintendo

El reconegut dissenyador Kenichi Nishi presenta el seu nou joc

El reconegut dissenyador Kenichi Nishi presenta el seu nou joc

Kenichi Nishi ha estat un nom reconegut en el món dels videojocs durant dècades. El seu talent per crear experiències úniques i narratives intrigants ha establert un lloc especial per a ell a la indústria. Nishi va començar la seva carrera com a dissenyador de jocs a l’antiga Square. Durant aquest temps, va treballar en diversos projectes, inclosos títols com Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars. Després d’abandonar Square, va ajudar a fundar Love-de-Lic, on va treballar en el joc MOON, un títol aclamat per la crítica i pioner en molts aspectes.

Després de la dissolució de Love-de-Lic, Nishi va fundar el seu propi estudi de desenvolupament, skip Ltd. Conjuntament amb Nintendo, va llançar el popular Chibi-Robo!, un joc que es va guanyar el cor dels jugadors amb el seu encant. Chibi-Robo! va transportar als jugadors a un món de miniatura on el protagonista, un petit robot de neteja, duia a terme tasques quotidianes per ajudar a la seva família humana. Aquest títol va ser elogiat per la seva originalitat.

Finalment, amb el llançament de Luna-3X, Kenichi Nishi ens ofereix un altre exemple de la seva creativitat i innovació. Aquest joc d’acció i ritme, està desenvolupat per Pygmy Studio. Segons es comenta en l’anunci compartit per Red Art Games, els protagonistes, Luna i Yona, hauran de rescatar diferents creatures d’un planeta a la vora de la destrucció. S’espera que el joc arribi a Nintendo Switch el 2024.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.