Ordinador Sector

Anunciat un documental interactiu del mític Karateka

Anunciat un documental interactiu del mític Karateka

Digital Eclipse, una reconeguda empresa de desenvolupament de videojocs, ha llançat un documental interactiu que explora la creació del mític joc Karateka. El documental posa de manifest com un jove estudiant universitari, Jordan Mechner, va desenvolupar un dels jocs més influents de tots els temps utilitzant un ordinador Apple II.

El documental ofereix un arxiu exhaustiu de documents de disseny, prototips jugables i noves característiques de vídeo, permetent als usuaris explorar la creació de Karateka al seu propi ritme. Les línies de temps interactives proporcionen una visió fascinant de les característiques innovadores del joc, com ara les escenes cinematogràfiques, la banda sonora original, l’animació de rotoscòpia i una apassionant història d’amor. Aquestes innovacions han tingut un impacte durador en la indústria dels videojocs durant dècades.

A més del contingut històric, els usuaris també poden gaudir jugant a versions perfectes dels jocs originals de Karateka i a prototips primerencs mai vistos. La versió remasteritzada de Karateka inclou contingut addicional, comentaris, assoliments i altres característiques de qualitat de vida com ara guardar en qualsevol lloc, rebobinar, seleccionar capítols i comentaris del director. A més, el documental presenta dos jocs exclusius: Karateka Remastered, que ofereix una nova visió del joc original amb contingut addicional, i Deathbounce: Rebounded, un emocionant shooter de doble palanca basat en el prototip inèdit de Jordan Mechner.

The Making of Karateka és el primer llançament de la Gold Master Series de Digital Eclipse, que té com a objectiu presentar jocs icònics en un format innovador de «documental interactiu». Aquest enfocament únic combina la història dels jocs i els seus creadors en un paquet complet, proporcionant un recurs valuós tant per als aficionats als videojocs com per als professionals de la indústria.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.