Ordinador PlayStation Xbox

Rashid arriba a Street Fighter 6

Rashid arriba a Street Fighter 6

Els jugadors de Street Fighter 6 estan d’enhorabona, ja que Rashid, la darrera incorporació al llistat de personatges del llançament del joc, pren el protagonisme avui a PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S i PC a través de Steam.

Els aficionats podran experimentar la jugabilitat emocionant de Rashid en diversos modes de joc. En el «World Tour», els jugadors podran enfrontar-se a les Missions del Mestre de Rashid i explorar nous reptes com el Torneig del Mike Haggar Memorial Stadium i les missions de l’Arena Suval’hal, tot i que cal completar la història principal del World Tour per accedir a aquestes missions. D’altra banda, en el mode “Fighting Ground”, s’ha afegit la història de Rashid al mode Arcade, proporcionant als jugadors una narrativa apassionant per seguir. El «Battle Hub» ara ofereix vestits d’avatar amb temàtica «Pirata» i «Resort» a la botiga d’articles del Hub, donant als jugadors més opcions de personalització. A més, s’ha introduït una nova característica que permet realitzar cancel·lacions de Drive Rush prement MP + MK (Controls Clàssics) o el botó Drive Parry (Controls Moderns) després d’un atac normal cancel·lable.

Desbloquejar Rashid és possible si es té o es compra l’Edició Deluxe, la Ultimate Edition o el Year 1 Character Pass de Street Fighter 6. Alternativament, els jugadors poden adquirir Rashid individualment per 350 Fighter Coins, que inclouen el Vestit 1 i els Colors 1 i 2. Aquells que tinguin curiositat per provar-lo, també poden utilitzar a Rashid de manera gratuïta durant una hora amb un tiquet de lloguer de personatge, que es pot obtenir al Fighting Pass del joc.

Amb més contingut i personatges com A.K.I., Ed i Akuma programats per al llançament al llarg de l’Any 1, els aficionats tenen moltes raons per esperar amb il·lusió el futur de Street Fighter 6.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.