Jocs en català Xbox

El joc de terror català, Imsomnis, arriba a Xbox

El joc de terror català, Imsomnis, arriba a Xbox

Insomnis, un esgarrifós joc de terror en primera persona, ja està disponible en format digital per a Xbox One, Xbox Series i Microsoft Store (PC). Desenvolupat per la catalana Path Games i distribuït per Meridiem Games, aquest títol promet submergir els jugadors en una experiència plena d’intriga i misteri.

Insomnis ofereix característiques específiques per a la plataforma Xbox i PC, com la compatibilitat amb el sistema Smart Delivery i Xbox Play Anywhere. Els jugadors podran gaudir de funcions com la desada en el núvol i una resolució 4K a Xbox Series, proporcionant una experiència visual impactant.

La història d’Insomnis gira entorn de Joe Castevet, qui hereta una antiga masia als afores. Però el que semblava un llegat comú aviat es converteix en un terrible malson, ja que la masia amaga una maledicció. Els jugadors hauran de descobrir els foscos secrets que amenacen la morada dels Castevet i lluitar contra el seu propi destí en una emocionant trama plena de terror i misteri.

El joc presenta un terror atmosfèric que s’intensifica a mesura que s’explora la masia, on les pitjors pors del protagonista prenen vida. A més, els jugadors hauran de resoldre nombrosos acudits interconnectats, tant analògics com digitals, mentre lluiten per mantenir la seva salut mental.

La història d’Insomnis se centra en l’exploració, convidant els jugadors a submergir-se en una narrativa moralment ambigua on res és el que sembla. Foscos secrets esperen aquells valents que s’aventurin a la masia abandonada del seu avi a la recerca de respostes. Cal destacar que el joc ofereix múltiples finals, on les eleccions del jugador influiran en el destí dels personatges.

A més de la seva disponibilitat en format digital per a Xbox i PC, Insomnis també s’ha llançat en format físic per a PlayStation 5. L’edició Enhanced Edition per a aquesta plataforma ofereix una experiència millorada i inclou una funda exclusiva, un conjunt de cartes d’un emocionant joc de memòria que es troba dins del mateix videojoc, així com un llibre d’art conceptual que submergeix els jugadors en el fascinant procés de concepció i creació del joc.

Però això no és tot, els amants de Nintendo Switch també podran gaudir d’aquesta meravellosa aventura, ja que Insomnis està disponible en format digital a través de l’eShop. No importa la plataforma que triïs, prepara’t per submergir-te en aquesta increïble experiència de terror i exploració.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

1 comentari

  1. El joc de terror català, Imsomnis, arrib...

    18/07/2023

    […] Insomnis ofereix característiques específiques per a les plataformes de Xbox i PC.  […]

Els comentaris estan tancats.