PlayStation

Heavy Duty Challenge arribarà a PlayStation 5 en format físic

El joc de simulació de conducció tot-terreny, Heavy Duty Challenge, estarà disponible per als aficionats de la conducció extrema a PlayStation 5. Aquesta experiència permetrà als jugadors conduir camions reals amb llicència a través d’escenaris de campionat.

Els jugadors tindran l’opció d’escollir entre 12 camions recreats amb detall, basats en vehicles dels campionats europeus de Truck Trial. Des d’un IFA W50 de dos eixos fins a un MAN TGS 35.48 de quatre eixos, els jugadors podran demostrar les seves habilitats.

El joc comptarà amb campionats de Truck Trial i conducció camp a través, sistema de danys i reparació, millora i reforç de camions, taules de classificació en línia, simulació física ultrarealista, mode de repetició per analitzar i compartir les millors carreres, així com un editor de modificacions per personalitzar l’experiència.

Els interessats ja poden reservar Heavy Duty Challenge en format físic per a PlayStation 5, i el llançament oficial es durà a terme el 14 de setembre de 2023.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.