Nintendo

Nintendo afegeix els jocs The Legend of Zelda: Oracle of Ages i Seasons a Nintendo Switch Online

Nintendo ha anunciat la incorporació de dos estimats títols de la sèrie The Legend of Zelda al seu servei en línia Nintendo Switch Online. L’empresa ha confirmat que les clàssiques aventures de Game Boy Color, The Legend of Zelda: Oracle of Ages i The Legend of Zelda: Oracle of Seasons, estan disponibles per als subscriptors.

Originalment llançats per a Game Boy Color el 2001, van guanyar ràpidament una comunitat de seguidors fidels per la seva narrativa captivadora, mecànica de joc innovadora i personatges icònics. Desenvolupats per Capcom en col·laboració amb Nintendo, aquests títols van marcar un capítol significatiu en la història de la sèrie i continuen ocupant un lloc especial al cor de molts jugadors.

Per als fans de la sèrie The Legend of Zelda i per als jugadors desitjosos de rememorar una mica de la nostàlgia dels jocs, aquest darrer anunci sens dubte serà una excel·lent notícia.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content