Nintendo Ordinador

Devolver Digital anuncia la data de llançament de The Cosmic Wheel Sisterhood

Deconstructeam i Devolver Digital han anunciat que The Cosmic Wheel Sisterhood es llançarà el 16 d’agost a PC i Nintendo Switch.

El joc promet oferir una experiència mística i captivadora, amb un enfocament en una narrativa enrevessada que enllaça diversos personatges. Els jugadors seran presentats al personatge de Fortuna, una bruixa exiliada empresonada en un asteroide llunyà. En el joc, els jugadors tindran l’oportunitat de crear una baralla de tarot personalitzada que sigui única al seu estil de joc, incorporant elements arcanes que atorguin a cada carta diferents característiques i habilitats. Aquestes cartes tindran un paper crucial en determinar el destí dels personatges que es troben al llarg del joc.

El tràiler llançat avui dóna una ullada a la narrativa complexa que s’estén durant dècades, explorant temes d’identitat, comunitat i responsabilitat personal. Els jugadors s’enfrontaran a la desafiadora realització que no tot el que succeeix és culpa seva, però que ells són responsables dels resultats que es despleguen.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content