Ordinador

Anunciada la data de llançament de Super Catboy

Assemble Entertainment i Pixelpogo han anunciat la data de llançament per al seu proper joc d’aventura de córrer i disparar, Super Catboy. El joc, que es llançarà el 24 de juliol, portarà els jugadors en un viatge frenètic a través d’un món inspirat en els anys 90 i en els gràfics de 16 bits.

A Super Catboy, els jugadors s’uniran al maldestre protagonista, Catboy, mentre lluita contra els plans del seu malvat creador, Dr. Ungefug. El joc combina elements de plataformes, córrer i disparar, i jocs de lluita, oferint una experiència d’acció d’alta intensitat. Inspirat en títols clàssics com Mega Man X, Metal Slug i Donkey Kong Country, Super Catboy pretén tocar la fibra de la nostàlgia dels jugadors amb el seu estil modernitzat de píxels.

Amb biomes diversos, un arsenal impressionant d’armes i etapes de bonificació desbloquejables, els jugadors poden esperar una aventura nostàlgica plena de melodies plenes de ritme i una història única.

Super Catboy estarà disponible per a PC i Mac a través de Steam i GOG, i actualment hi ha una demo disponible perquè els jugadors la provin.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.