Ordinador

Anunciada la data de llançament de Super Catboy

Assemble Entertainment i Pixelpogo han anunciat la data de llançament per al seu proper joc d’aventura de córrer i disparar, Super Catboy. El joc, que es llançarà el 24 de juliol, portarà els jugadors en un viatge frenètic a través d’un món inspirat en els anys 90 i en els gràfics de 16 bits.

A Super Catboy, els jugadors s’uniran al maldestre protagonista, Catboy, mentre lluita contra els plans del seu malvat creador, Dr. Ungefug. El joc combina elements de plataformes, córrer i disparar, i jocs de lluita, oferint una experiència d’acció d’alta intensitat. Inspirat en títols clàssics com Mega Man X, Metal Slug i Donkey Kong Country, Super Catboy pretén tocar la fibra de la nostàlgia dels jugadors amb el seu estil modernitzat de píxels.

Amb biomes diversos, un arsenal impressionant d’armes i etapes de bonificació desbloquejables, els jugadors poden esperar una aventura nostàlgica plena de melodies plenes de ritme i una història única.

Super Catboy estarà disponible per a PC i Mac a través de Steam i GOG, i actualment hi ha una demo disponible perquè els jugadors la provin.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content