Nintendo PlayStation

Neon White rebrà una edició física per PlayStation 5 i Nintendo Switch

Neon White, l’aclamat joc d’acció en primera persona, estarà disponible en format físic per a Nintendo Switch i PlayStation 5. La notícia va ser anunciada per iam8bit i Skybound Games, en col·laboració amb Annapurna Interactive i els desenvolupadors Ben Esposito i Angel Matrix.

Les edicions físiques de Neon White es podran reservar a partir del 13 de juliol i estaran disponibles a botigues de tot el món, incloent-hi el nostre territori gràcies a la distribució de Meridiem Games. A més, l’edició física inclourà un pòster desplegable original de 28 x 43 cm i fascinants il·lustracions de l’artista Rebecca Ryan.

El joc ha rebut excel·lents crítiques, amb una puntuació de 90 a Metacritic. A més, ha estat nominat en diverses categories als Game Developers Choice Awards de 2023, incloent-hi «Millor debut», «Millor disseny» i «Premi a la innovació». També ha estat nominat com a «Joc més innovador» als STEAM Awards de 2023.

Neon White és un joc d’acció ràpid que es desenvolupa més enllà de les portes del cel, on els jugadors assumeixen el paper de Neon White, un assassí triat des de l’Infern per competir amb altres assassins de dimonis per aconseguir una oportunitat de viure permanentment al Cel. La seva mecànica de joc speedrun i el seu disseny inspirat en els vídeos i l’anime dels anys 2000 l’han convertit en un títol molt esperat pels fans del gènere.

Els interessats ja poden reservar Neon White en format físic per a Nintendo Switch i PlayStation 5, i la seva data de llançament està programada per al 12 de setembre de 2023.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.