Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Koa and the Five Pirates of Mara comparteix novetats abans de la seva estrena

Koa and the Five Pirates of Mara comparteix novetats abans de la seva estrena

Chibig, Talpa Games i Undercoders estan emocionats d’anunciar el llançament imminent del seu esperat joc d’aventura de plataformes en 3D, Koa and the Five Pirates of Mara. El joc arribarà demà a Steam, Nintendo Switch, PlayStation 4/5 i Xbox One/Series, oferint una nostàlgica oportunitat d’endinsar-se en el món dels pirates i l’amistat.

Amb inspiració en els clàssics jocs de plataformes, Koa and the Five Pirates of Mara té com a objectiu captivar els jugadors amb la seva encantadora narrativa i jugabilitat. Per celebrar el seu llançament, el joc estarà disponible a un preu especial de 19,99 euros, juntament amb un descompte del 15% a totes les plataformes.

Abraham Cozar, director de Chibig, ha expressat el seu orgull en desenvolupar un joc que satisfà diverses comunitats de jugadors. Ha declarat: “La comunitat de Chibig està desitjosa de continuar vivint aventures a Mara, i els seguidors de Talpa i Undercoders són speedrunners que adoren els reptes. Estem impacients per sentir les seves impressions!”

Al seu nucli, Koa and the Five Pirates of Mara ofereix un conte commovedor d’amistat, respecte per la natura i els records preuats que sovint es creen durant les vacances d’estiu. Els jugadors tindran l’oportunitat de començar una captivadora aventura a través de 8 mons únics, cadascun amb els seus propis temes, trampes i narratives fascinants.

El joc promet un grapat de secrets amagats, reptes i objectes col·leccionables, que atreuen els jugadors a explorar cada racó del vibrant món que Chibig, Talpa Games i Undercoders han creat minuciosament. A més a més, els jugadors podran personalitzar i millorar la ciutat de Qälis mentre adquireixen una gran quantitat de vestits nous per a Koa.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.