PlayStation

PlayStation Plus revela la selecció de jocs d’agost

PlayStation Plus revela la selecció de jocs d’agost

PlayStation ha anunciat els tres jocs que estaran disponibles per als seus membres durant tot el mes d’agost. A partir del dimarts, 1 d’agost, fins al dilluns, 4 de setembre, els subscriptors podran gaudir de PGA Tour 2K23, Dreams i Death’s Door.

PGA Tour 2K23 ofereix una immersiva experiència de golf, permetent als jugadors competir contra professionals del Tour i establir noves rivalitats. Cal destacar que aquesta entrega permet jugar tant amb professionals masculins com femenins, en partides en línia i locals. Els jugadors podran millorar els seus personatges MyPLAYER amb noves habilitats i arquetips, així com exhibir el seu estil amb equipament i vestuari amb llicència. A més a més, la funció Course Designer permet als jugadors desplegar la seva creativitat creant els seus camps de somni i compartir-los en diverses plataformes.

https://www.youtube.com/watch?v=_tEsAHb5HeM

Dreams, fruit del talent de Media Molecule, creadors de títols aclamats com LittleBigPlanet i Tearaway, ofereix un univers de joc en constant expansió als jugadors. Els participants poden descobrir jocs fets per la comunitat de tot el món i expressar la seva pròpia creativitat dissenyant jocs, música, pintures, animacions, pel·lícules i molt més. Amb eines intuïtives, Dreams capacita els jugadors per fer realitat les seves idees i compartir-les amb una àmplia comunitat global. Com a bonificació emocionant, el darrer joc de Media Molecule, Tren, està disponible per jugar dins de Dreams, oferint una aventura nostàlgica centrada en un remarcable tren de joguina.

Per altra banda, Death’s Door ofereix als jugadors una aventura isomètrica d’acció i aventura sombríament còmica. Armats amb armes blanques, fletxes i màgia, els jugadors s’endinsen en un viatge per superar una varietat de bèsties i semidéus. Els jugadors podran personalitzar les estadístiques del seu personatge i dominar habilitats úniques i millores mentre naveguen per un món ple d’inhabitants i secrets misteriosos. Al llarg del viatge, el joc ofereix una narrativa commovedora que explora temes d’esperança i transformació.

Amb l’arribada del mes d’agost, els membres de PlayStation Plus tindran accés a aquests emocionants jocs, que ofereixen una àmplia gamma d’experiències de joc. No obstant això, es recorda als subscriptors que tenen fins al dilluns, 31 de juliol, per afegir els jocs mensuals de juliol, incloent-hi Call of Duty: Black Ops Cold War, Alan Wake Remastered i Endling – Extinction is Forever, a la seva biblioteca de jocs.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.