Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

LEGO 2K Drive presenta el ‘Creators Hub’ per compartir creacions de vehicles

La col·laboració entre 2K i LEGO Group ha donat lloc a una nova actualització gratuïta per a LEGO 2K Drive, disponible des del 26 de juliol per a Xbox, PlayStation i PC, i pròximament per a Nintendo Switch. Aquesta actualització introdueix el tan esperat «Creators Hub», una funció que permet als jugadors compartir els seus enginyosos dissenys de vehicles amb la comunitat i explorar creacions d’altres jugadors.

El Creators Hub compta amb diverses característiques per fomentar la creativitat i l’intercanvi, incloent-hi:

  1. Dipòsit: En accedir al ‘Creators Hub’, els jugadors trobaran una selecció dels vehicles més populars i atractius en exhibició, basats en les votacions i descàrregues de la comunitat.
  2. Exploració filtrada: A la pestanya ‘Explorar’, els jugadors poden descobrir una àmplia varietat de vehicles compartits per altres usuaris, fent servir diferents filtres com tipus de vehicle, creadors de comptes 2K, vehicles descarregats prèviament i més.
  3. Funcions de cerca: A més dels filtres, els jugadors tenen l’opció d’ordenar els vehicles per diversos criteris, com ara ordre alfabètic, data de pujada, nombre de vots i descàrregues, i quantitat de peces utilitzades per a la seva construcció.
  4. Afegir vehicles a la teva col·lecció: Si trobes un disseny que t’agradi al ‘Creators Hub’, pots descarregar-lo i afegir-lo al teu garatge personal per usar-lo en les teves partides.
  5. Compartir els teus vehicles: Els jugadors poden compartir els seus propis vehicles personalitzats al ‘Creators Hub’, però aquests han de passar per un procés de moderació abans de ser compartits amb la comunitat. Es permet pujar un màxim de 30 vehicles, amb l’opció de substituir dissenys antics per nous.

Per utilitzar el ‘Creators Hub’, es requereix accés a Internet i un compte de 2K. Des d’allà, els jugadors poden començar a compartir les seves creacions i gaudir dels dissenys d’altres usuaris. Si els dissenys d’un jugador reben elogis, tenen l’oportunitat de destacar i ser reconeguts a nivell mundial.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.