Sector

Manolo Lama, Paco González i Antonio Ruiz diuen adéu al FIFA

Després de 25 anys, els periodistes Manolo Lama i Paco González deixaran de ser comentaristes per a EA SPORTS. De la mateixa manera, el seu company Antonio Ruiz, que es va unir al duo fa una dècada, també abandona la franquícia futbolística d’EA.

En el seu comiat, han acumulat xifres que reflecteixen el seu compromís i dedicació al projecte. Manolo Lama ha enregistrat 848 hores en 453 sessions a l’estudi. Per la seva banda, Paco González ha arribat a un total de 424 hores en 191 dies. Finalment, Antonio Ruiz ha contribuït 46 hores.

Traduint aquestes xifres en línies de diàleg, Manolo Lama ha enregistrat 278.448 línies, Paco González 69.362 línies i Antonio Ruiz 7.935 línies. A més, els dos primers van haver d’aprendre, pronunciar i enregistrar els noms de 7.400 jugadors. I no oblidem els 7.000 gols celebrats per Manolo. Aquestes xifres mostren la magnitud del seu treball i el seu impacte en l’experiència de joc dels jugadors de tot el món.

Aviat s’anunciaran els nous membres de l’equip de locutors que agafaran el relleu.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content