Xbox

Neptunia: Sisters VS Sisters s’estrenarà a Xbox el 2024

Neptunia: Sisters VS Sisters s’estrenarà a Xbox el 2024

Idea Factory International ha anunciat el seu primer llançament a Xbox durant l’Anime Expo 2023. Neptunia: Sisters VS Sisters, un RPG d’acció de la sèrie Neptunia, es publicarà per a les consoles de Xbox el 2024. El joc estarà disponible físicament a Europa, i digitalment a tot el món per a les consoles Xbox Series X | S, Xbox One X | S i Xbox One. El llançament a Xbox es basarà en la versió original de PS4/PS5, incloent-hi la implementació del pegat 1.01.

Neptunia: Sisters VS Sisters segueix la història de les Candidates de Deesses, liderades per Nepgear, quan desperten a un Gamindustri que s’enfronta a una amenaça anomenada Fenomen Trendi. Els jugadors hauran de treballar junts amb amics nous i antics per evitar la destrucció de Gamindustri. El joc ofereix un sistema de batalla d’acció tàctica únic, opcions de personalització de personatges, una xarxa social per a missions secundàries i un sistema de parella per a avantatges estratègics.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.