Xbox

Neptunia: Sisters VS Sisters s’estrenarà a Xbox el 2024

Idea Factory International ha anunciat el seu primer llançament a Xbox durant l’Anime Expo 2023. Neptunia: Sisters VS Sisters, un RPG d’acció de la sèrie Neptunia, es publicarà per a les consoles de Xbox el 2024. El joc estarà disponible físicament a Europa, i digitalment a tot el món per a les consoles Xbox Series X | S, Xbox One X | S i Xbox One. El llançament a Xbox es basarà en la versió original de PS4/PS5, incloent-hi la implementació del pegat 1.01.

Neptunia: Sisters VS Sisters segueix la història de les Candidates de Deesses, liderades per Nepgear, quan desperten a un Gamindustri que s’enfronta a una amenaça anomenada Fenomen Trendi. Els jugadors hauran de treballar junts amb amics nous i antics per evitar la destrucció de Gamindustri. El joc ofereix un sistema de batalla d’acció tàctica únic, opcions de personalització de personatges, una xarxa social per a missions secundàries i un sistema de parella per a avantatges estratègics.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content