Nintendo PlayStation

Revita rebrà una edició física per Nintendo Switch i PlayStation

El desenvolupador en solitari Benjamin Kiefer, conegut com a BenStar, i l’editora independent Dear Villagers han anunciat que el seu joc de plataformes roguelite d’inspiració arcade amb controls de doble palanca, Revita, rebrà una edició física per a les plataformes Nintendo Switch i PlayStation 4|5. Les edicions físiques es llançaran al quart trimestre de 2023 i estaran disponibles per 34,99 euros. Red Art Games s’encarregarà de la distribució de les còpies físiques.

A Revita, els jugadors hauran de navegar per una torre de rellotge misteriosa, enfrontant-se a enfrontaments i desafiaments generats de manera procedimental. Com a un nen sense nom ni records, els jugadors hauran de canviar salut per poder, creant una experiència de joc d’alt risc i alta recompensa. El joc ofereix una gran varietat de construccions de personatges, amb mecàniques de disparar amb doble palanca, fer corredisses i lliscar-se per les parets, així com power-ups i objectes per descobrir en cada partida.

Revita està actualment disponible en format digital per a PC, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X i S, i Xbox One.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content