Nintendo PlayStation

Revita rebrà una edició física per Nintendo Switch i PlayStation

El desenvolupador en solitari Benjamin Kiefer, conegut com a BenStar, i l’editora independent Dear Villagers han anunciat que el seu joc de plataformes roguelite d’inspiració arcade amb controls de doble palanca, Revita, rebrà una edició física per a les plataformes Nintendo Switch i PlayStation 4|5. Les edicions físiques es llançaran al quart trimestre de 2023 i estaran disponibles per 34,99 euros. Red Art Games s’encarregarà de la distribució de les còpies físiques.

A Revita, els jugadors hauran de navegar per una torre de rellotge misteriosa, enfrontant-se a enfrontaments i desafiaments generats de manera procedimental. Com a un nen sense nom ni records, els jugadors hauran de canviar salut per poder, creant una experiència de joc d’alt risc i alta recompensa. El joc ofereix una gran varietat de construccions de personatges, amb mecàniques de disparar amb doble palanca, fer corredisses i lliscar-se per les parets, així com power-ups i objectes per descobrir en cada partida.

Revita està actualment disponible en format digital per a PC, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X i S, i Xbox One.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.