Nintendo PlayStation

Neptunia Game Maker R:Evolution es llançarà a Occident

Idea Factory International ha anunciat el proper llançament de Neptunia Game Maker R:Evolution a l’Anime Expo 2023. El joc estarà disponible en format físic i digital per a PlayStation 4, PlayStation 5 i Nintendo Switch el 2024.

En aquesta entrega, els jugadors assumiran el paper de l’Older Nep, el CEO d’una empresa de videojocs, mentre treballen amb les deesses de Gamindustri, les Candidates de la CPU i tres noves deesses per revifar un estudi de jocs, competir contra altres estudis i guanyar el domini en la indústria dels videojocs. El joc presenta un sistema de batalla ampliat, la capacitat d’explorar masmorres en una motocicleta i un mode de fotos «Heartful» per a expressió creativa.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.