Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Omni-Man i El Patriota s’uneixen a Mortal Kombat

Warner Bros. i Netherrealm Studios han preparat una presentació especial amb personatges nous, deixant els fans amb ganes de veure el que ofereix aquesta última entrega. Entre els nous personatges, tres se sumaran al repartiment base, introduint Li Mei, Tanya i Baraka al joc. Cal destacar que els jugadors tindran l’oportunitat de jugar amb i Mei per primera vegada des de la seva aparició a Mortal Kombat Armageddon el 2006. Això afegirà un toc de nostàlgia pels fans de llarga data de la saga.

A més, el primer Kombat Pack del joc aportarà sis personatges més a la barreja, enriquint encara més la variada selecció. Els personatges Omni-Man, Quan Chi, Peacemaker, Ermac, Patriota (Homelander) i Takeda faran el seu debut a través del Kombat Pack. Els jugadors podran gaudir d’aquests personatges com a contingut descarregable després del llançament oficial del joc, augmentant la jugabilitat i l’emoció del joc. A més a més, l’anunci de dos nous lluitadors Kameo, Goro i Darrius, afegeix una capa addicional d’interès al Mortal Kombat 1.

Els fans poden esperar batalles intenses i una jugabilitat apassionant amb aquests personatges icònics en el repartiment. Per donar als fans una petita mostra del que els espera, Warner Bros. i Netherrealm Studios han llançat dos tràilers que mostren tots els nous personatges.

Aprofitem per recordar-vos que podeu gaudir de les sèries d’Omni-Man i el Patriota, Invencible i The Boys, respectivament, en català a Amazon Prime.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.