Jocs en català Nintendo Ordinador Xbox

Projecte Ce Trencada publica la traducció de Your Computer Might Be At Risk

El Projecte Ce Trencada, conegut per la seva dedicació a la promoció i suport de la llengua catalana en el món digital, ha anunciat una col·laboració amb Tenebris Studio. Aquesta associació ha permès la traducció del videojoc Your Computer Might Be At Risk al català.

Your Computer Might Be At Risk és un videojoc que ha guanyat una gran popularitat per la seva trama intrigant. La traducció al català no només permetrà als catalanoparlants gaudir del joc en la seva llengua, sinó que també contribuirà a la promoció i preservació de la llengua catalana en el món dels videojocs.

Aquesta iniciativa és un pas més cap a la inclusió i la representació en el sector dels videojocs, un camp que continua evolucionant i adaptant-se a les necessitats i desitjos dels seus jugadors. Tant Projecte Ce Trencada com Tenebris Studio demostren el seu compromís amb la diversitat cultural i la promoció de les llengües minoritàries en el món digital.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

1 comentari

  1. Projecte Ce Trencada publica la traducci&oacute...

    22/07/2023

    […] Your Computer Might Be At Risk és un videojoc que ha guanyat una gran popularitat per la seva trama intrigant.  […]

Els comentaris estan tancats.