Nintendo Ordinador

Silent Hope presenta la seva cinemàtica inicial

Marvelous Europe ha llançat el vídeo d’obertura de Silent Hope, un RPG d’acció que té previst sortir a Nintendo Switch i PC el 3 d’octubre. L’anime d’obertura presenta una cançó principal de la banda de rock KAMI WA SAIKORO WO FURANAI i mostra els set herois del joc en un moment de repòs al camp base abans d’embarcar-se en el seu viatge. La cançó original compleix amb l’atmosfera del món sense paraules de Silent Hope. Shuusaku Yanagita, el cantant principal, ha expressat la seva emoció per crear la cançó, destacant la història i els temes del joc que exploren un món sense comunicació verbal.

Silent Hope està ambientat en un territori on s’ha robat la paraula, i els jugadors assumeixen el paper de set herois que s’aventuren a l’Abisme per rescatar la Princesa cristal·litzada i restaurar el seu món en silenci. El joc combina la jugabilitat clàssica d’exploració de masmorres isomètriques amb característiques modernes, permetent als jugadors personalitzar les armes, els estils de combat i les feines no combatives dels seus herois. L’Abisme presenta dissenys aleatoris, oferint una experiència fresca en cada viatge i perills creixents a mesura que els jugadors s’enfonsen més a les seves profunditats.

Les reserves de l’edició estàndard física estan disponibles al lloc web de Marvelous Europe, mentre que les reserves digitals es poden fer a la Nintendo eShop a Europa. Marvelous Europe publicarà Silent Hope per a la Nintendo Switch a Europa i Austràlia, mentre que XSEED Games s’encarregarà del llançament nord-americà per a la Nintendo Switch i el llançament mundial per a PC a través de Steam.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.