Núvol Ordinador Sector Xbox

Microsoft rep el vistiplau per adquirir Activision Blizzard

Microsoft rep el vistiplau per adquirir Activision Blizzard

Tal com a compartit The Verge, una jutgessa de Califòrnia, ha permès a Microsoft continuar amb l’adquisició d’Activision Blizzard. La decisió arriba després de cinc dies de declaracions i denega la sol·licitud preliminar de la Federal Trade Commission (FTC). No obstant això, cal destacar que Microsoft encara enfronta un cas en curs per part de la FTC.

Tot i que aquesta sentència permet a Microsoft avançar amb l’adquisició abans de l’11 de juliol, hi ha algunes condicions. L’empresa ha de tancar l’acord sense la participació del Regne Unit o negociar una solució amb l’Autoritat de Competència i Mercats (CMA). El regulador britànic va intentar bloquejar l’adquisició proposada per Microsoft el mes d’abril, i actualment Microsoft està apel·lant aquesta decisió. L’audiència d’apel·lació està programada per al 28 de juliol.

Malgrat el bloqueig del Regne Unit, Microsoft ha explorat opcions per tirar endavant l’acord, fet que va portar la FTC a sol·licitar una injunció. La CMA també va intentar retardar l’apel·lació de Microsoft, però el Tribunal d’Apel·lació de la Competència va rebutjar la sol·licitud, considerant que era contrària a la justícia i la imparcialitat.

Val la pena destacar que els reguladors europeus van aprovar l’acord al maig, permetent a Microsoft tancar l’adquisició potencialment sense la participació del Regne Unit i sense una injunció als Estats Units. No obstant això, donada la complexitat de la situació, és probable que Microsoft i Activision Blizzard ampliïn temporalment el seu acord de fusió per cobrir el procés d’apel·lació de la CMA. La FTC té l’oportunitat d’apel·lar la decisió, però no està clar si ho faran.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

1 comentari

  1. Microsoft i Sony arriben un acord sobre Call of Duty - Nou Joc

    11/07/2023

    […] Microsoft rep el vistiplau per adquirir Activision Blizzard […]

Els comentaris estan tancats.