Ordinador

Dungeon of the ENDLESS ara disponible de franc a Steam

Dungeon of the ENDLESS, ara està disponible de franc a Steam. Aquest anunci arriba com una agradable sorpresa per als jugadors de tot el món, oferint l’oportunitat d’experimentar aquesta barreja única de gèneres sense cap cost.

Dungeon of the ENDLESS, desenvolupat per Amplitude Studios, és un joc de defensa de masmorra de tipus Rogue-Like que ha captivat els jugadors amb la seva jugabilitat desafiadora i mecàniques intricades. El joc demana als jugadors que protegeixin un generador de la seva nau accidentada mentre exploren una masmorra en expansió constant, tot enfrontant-se a ones de criatures.

La barreja única del joc d’elements d’estratègia, defensa de torres i exploració, juntament amb els seus gràfics d’art pixelat i la seva atmosfèrica banda sonora, li han valgut un gran nombre de seguidors des del llançament inicial. Ara, amb la seva disponibilitat de franc a Steam, s’espera que arribi a una audiència encara més àmplia.

Tant si ets un fan de llarga data del gènere com si ets un novell que busca una experiència de joc nova, Dungeon of the ENDLESS ofereix un viatge fascinant i desafiador. Ara que és de franc a Steam, mai ha estat un moment millor per endinsar-te en les seves profunditats i veure quins reptes t’esperen.

Recorda, aquesta oferta és per un temps limitat. Així que no et perdis aquesta oportunitat d’afegir Dungeon of the ENDLESS a la teva biblioteca de jocs.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.