Nintendo Ordinador

A Tiny Sticker Tale s’estrenarà a Nintendo Switch i PC el 4 d’octubre

A Tiny Sticker Tale s’estrenarà a Nintendo Switch i PC el 4 d’octubre

Un joc d’aventura i puzles acollidor i enginyós, A Tiny Sticker Tale, desenvolupat per Ogre Pixel, està preparat per a ser llançat a les plataformes Nintendo Switch i PC el 4 d’octubre de 2023. El joc, que ja havia estat presentat en esdeveniments com el Wholesome Direct, convida els jugadors a submergir-se en un món miniature on les adhesives són la clau per resoldre enigmes.

En A Tiny Sticker Tale, els jugadors assumeixen el paper de Flynn, un ruc en una missió per trobar el seu pare desaparegut. Armats amb un àlbum d’adhesives especial que el seu pare els va deixar, Flynn emprèn un viatge cap a l’illa Figori. El poder real de l’àlbum es fa evident mentre Flynn aprèn a transformar l’entorn en adhesives i a emprar-los per manipular la realitat. Els jugadors poden utilitzar els adhesius de manera creativa per abordar enigmes, obtenir nous coneixements i fins i tot ornamentar la pintoresca illa Figori.

El joc exhibeix uns visuals que recorden als llibres d’històries infantils, amb entorns diversos com platges, boscos i muntanyes per explorar. Acompanyada d’una banda sonora tranquil·la i nostàlgica composta per Majo Felix, l’experiència té com a objectiu proporcionar als jugadors un viatge tranquil i emotiu.

El joc està programat per ser llançat a les plataformes Nintendo Switch i PC el 4 d’octubre de 2023, amb un preu de 9,99 euros.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.