Ordinador

GOG dona la benvinguda a les rebaixes de tardor

A mesura que els dies es refreden i les tonalitats vibrants de la tardor emergeixen, la comunitat de jugadors està d’enhorabona amb els descomptes de tardor de GOG. Amb la promesa d’una sèrie d’ofertes, llançaments i regals, la venda es durà a terme fins a l’11 de setembre de 2023, a les 12 de la nit.

GOG, la plataforma de distribució digital coneguda pels seus productes sense DRM, ha inaugurat les rebaixes de tardor, iniciant dues setmanes de jocs a preus reduïts. L’esdeveniment està programat per oferir als jugadors entreteniment mentre es produeix el canvi de temporada.

Digne de menció entre els aspectes destacats és el llançament sense DRM de la Definitive Edition de Dungeon of the ENDLESS, un joc roguelike de defensa de torres desenvolupat per Amplitude Studios i publicat per Sega. Els jugadors podran submergir-se en aquest títol, navegant a través de desafiaments infestats de monstres amb la Definitive Edition, que inclou el joc base així com els add-ons Deep Freeze i Rescue Team. Un descompte de llançament del 50% s’aplica fins a l’11 de setembre, convidant els entusiastes a embarcar-se en aquesta aventura.

Per als que encara gaudeixen dels darrers vestigis de l’estiu, el joc de estratègia minimalista ISLANDERS de Coatsink ofereix una experiència serena de construcció de ciutats en illes plenes de color. Disponible a partir del dimecres, 30 d’agost, el joc promet un repertori infinit de paisatges únics perquè els jugadors desenvolupin, des de poblets pintorescs fins a àrees urbanes.

GOG continua ampliant la seva biblioteca amb una varietat de nous llançaments, com Murderous Muses i les retrospectives intrigants The Making of Karateka i Agatha Christie – Hercule Poirot: The London Case. El 30 d’agost, els jugadors podran endinsar-se al món del terror amb Daymare: 1994 Sandcastle, una preqüela de Daymare: 1998.

Com a prova del seu compromís amb la seva comunitat, GOG ofereix jocs gratuïts. El primer d’aquesta sèrie de regals és Hero of the Kingdom II, un joc point & click impulsat per la història, ple de puzles i amb una atmosfera de fantasia. Aquesta oferta estarà disponible fins al dijous, 31 d’agost, a les 16:00, i es preveuen més regals durant tot l’esdeveniment.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.