PlayStation

Tormented Souls 2 arribarà en format físic a PlayStation 5

L’esperada seqüela del survival horror, Tormented Souls 2, està en camí pels aficionats al gènere. El joc ofereix un gir modern a l’aventura de perspectiva fixa que ha captivat als jugadors durant anys. Caroline Walker, retorna per submergir-se en un nou capítol d’horror i misteri.

Seguint els esdeveniments de Wildberger Hospital, Caroline Walker cerca una vida normal al costat de la seva germana, Anna. No obstant això, un gir inesperat del destí canvia els seus plans. Anna es troba afligida per una enigmàtica malaltia que presenta símptomes pertorbadors. Caroline s’endinsarà en Puerto Miller, un poble remot del sud dels Estats Units, on descobrirà horrors foscos que desafiaran la seva valentia.

En aquest joc, els jugadors s’enfrontaran a criatures terrorífiques i enigmes desafiants. Les combat lliures requereixen enginy, ja que els jugadors utilitzaran armes improvisades per enfrontar-se als enemics a cada racó de l’espantós escenari. A més, hauran de resoldre enigmes ambientals al·lucinants, emprant la seva lògica i creativitat per desentranyar els secrets amagats de l’entorn.

La seqüela de Tormented Souls promet submergir els jugadors en una experiència de survival horror enriquidora i emocionant, mantenint l’essència del gènere mentre s’adapta a les expectatives de la nova generació de jugadors. El joc ja està disponible per a la seva reserva en format físic exclusivament per a PlayStation 5, i s’espera que la data de llançament sigui anunciada en un futur pròxim.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.