Ordinador PlayStation Xbox

TEKKEN 8 confirma data de llançament i més contingut

TEKKEN 8 confirma data de llançament i més contingut

Bandai Namco Europe ha anunciat la data de llançament de TEKKEN 8, la pròxima entrega de la popular sèrie de jocs de lluita. El joc està previst que es llanci el 26 de gener de 2024 i estarà disponible exclusivament per a PlayStation 5, Xbox Series X|S i PC a través de Steam. Desenvolupat per Bandai Namco Studios Inc., TEKKEN 8 busca aprofitar les capacitats del maquinari actual per oferir una experiència visual impressionant. El joc introdueix un sistema de combat agressiu que posa èmfasi en les estratègies ofensives, prometent lluites intenses i visualment impactants.

Les reserves de TEKKEN 8 ja estan obertes, oferint tres edicions diferents: Estàndard, Deluxe i Ultimate. Una addició destacada és el mode Arcade Quest, una nova característica per a un jugador que recorda les arrels de la sèrie. Aquest mode permet als jugadors personalitzar els seus avatars i participar en partides dissenyades per millorar les seves habilitats i tècniques. A mesura que els jugadors avancin, s’enfrontaran a oponents cada vegada més forts, semblant al recorregut de creixement vist en els esports.

També es va revelar que sis personatges tornen a la llista de 32 personatges: Kuma, Leo, Shaheen, Steve, Dragunov i Yoshimitsu. Cada personatge tindrà àmplies opcions de personalització, incloses noves opcions per canviar els colors, la mida i la posició dels accessoris. Aquesta personalització permet als jugadors expressar el seu estil i creativitat mentre juguen amb els seus personatges preferits.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.