Nintendo PlayStation Xbox

Alchemy Garden arribarà a consoles la setmana vinent

Alchemy Garden arribarà a consoles la setmana vinent

MadSushi Games està esperant amb candeletes el llançament imminent del seu proper títol, Alchemy Garden, en diverses plataformes. Amb el llançament programat per al 7 de setembre, Alchemy Garden farà la seva aparició a PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series i Nintendo Switch.

Els jugadors podran personalitzar el seu propi personatge alquimista, triant entre una varietat d’estils d’ulls, pentinats i vestits. Dins el joc, els alquimistes novells poden explorar l’art de fer pocions mitjançant l’experimentació amb una àmplia gamma de plantes i minerals.

A més de les activitats alquímiques, els jugadors poden gestionar la seva pròpia botiga, establint preus basats en factors com l’estat de l’establiment, la satisfacció del client i la varietat de productes. A més a més, el joc anima els jugadors a aventurar-se a l’aire lliure per descobrir noves plantes i minerals.

El joc tindrà un preu de sortida de 12,99 €.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.