Nintendo PlayStation Xbox

Alchemy Garden arribarà a consoles la setmana vinent

Alchemy Garden

MadSushi Games està esperant amb candeletes el llançament imminent del seu proper títol, Alchemy Garden, en diverses plataformes. Amb el llançament programat per al 7 de setembre, Alchemy Garden farà la seva aparició a PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series i Nintendo Switch.

Els jugadors podran personalitzar el seu propi personatge alquimista, triant entre una varietat d’estils d’ulls, pentinats i vestits. Dins el joc, els alquimistes novells poden explorar l’art de fer pocions mitjançant l’experimentació amb una àmplia gamma de plantes i minerals.

A més de les activitats alquímiques, els jugadors poden gestionar la seva pròpia botiga, establint preus basats en factors com l’estat de l’establiment, la satisfacció del client i la varietat de productes. A més a més, el joc anima els jugadors a aventurar-se a l’aire lliure per descobrir noves plantes i minerals.

El joc tindrà un preu de sortida de 12,99 €.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content