Nintendo

NecroBoy Path to Evilship desplega el seu encant a Nintendo Switch

Gravity Game Arise ha presentat NecroBoy Path to Evilship. Desenvolupat per Chillin’ Wolf i publicat sota l’etiqueta Gravity Indie Games, el joc ha fet el seu debut a Nintendo Switch. Per celebrar l’ocasió, els jugadors poden gaudir d’un descompte del 20% en el llançament del joc.

A NecroBoy Path to Evilship, els jugadors s’embarquen en una aventura al costat de NecroBoy i el seu company Lackey. El duo aprèn l’un de l’altre, amb la persecució del mal per part de NecroBoy com a força motriu darrere dels seus destins entrellaçats. Els jugadors poden aprofitar les habilitats de NecroBoy per reanimar els NecroMinions, resolent puzles i navegant a través de la cripta de l’infame heroi, NecroMan.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.