Ordinador PlayStation Xbox

A.K.I. mostra el seu costat sinistre a Street Fighter 6

A.K.I., l’última incorporació a la llista de personatges de Street Fighter 6, farà el seu debut el 27 de setembre de 2023. Aquesta nova personatge deixarà la seva empremta a través de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S i PC via Steam. Després de la inclusió de Rashid al juliol, A.K.I. es converteix en el 20è personatge jugable. Com Rashid i els personatges DLC que vindran, els jugadors trobaran A.K.I. en els tres modes: World Tour, Fighting Ground i Battle Hub.

El “Passi de Lluita “A.K.I. Arriba!”, amb elements temàtics i cosmètics d’A.K.I., estarà disponible per un temps limitat a partir de les 09:00 de l’1 de setembre.

El personatge d’A.K.I. s’inspira en el seu mestre F.A.N.G, un personatge introduït a Street Fighter V. Al mode World Tour, els jugadors poden explorar la connexió d’A.K.I. amb l’organització Shadaloo, ajudant-la en la seva recerca de medicina en la nova ubicació, Tian Hong Yuan. Aquí, els jugadors poden adoptar les seves tècniques letals per als seus avatars personalitzats.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content