Ordinador PlayStation Xbox

A.K.I. mostra el seu costat sinistre a Street Fighter 6

A.K.I., l’última incorporació a la llista de personatges de Street Fighter 6, farà el seu debut el 27 de setembre de 2023. Aquesta nova personatge deixarà la seva empremta a través de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S i PC via Steam. Després de la inclusió de Rashid al juliol, A.K.I. es converteix en el 20è personatge jugable. Com Rashid i els personatges DLC que vindran, els jugadors trobaran A.K.I. en els tres modes: World Tour, Fighting Ground i Battle Hub.

El “Passi de Lluita “A.K.I. Arriba!”, amb elements temàtics i cosmètics d’A.K.I., estarà disponible per un temps limitat a partir de les 09:00 de l’1 de setembre.

El personatge d’A.K.I. s’inspira en el seu mestre F.A.N.G, un personatge introduït a Street Fighter V. Al mode World Tour, els jugadors poden explorar la connexió d’A.K.I. amb l’organització Shadaloo, ajudant-la en la seva recerca de medicina en la nova ubicació, Tian Hong Yuan. Aquí, els jugadors poden adoptar les seves tècniques letals per als seus avatars personalitzats.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.