Nintendo Ordinador Xbox

Alien Hominid torna per a la nova generació de jugadors

El reconegut joc de plataformes en 2D, Alien Hominid, està a punt de fer un retorn triomfal amb Alien Hominid HD. Acompanyant aquesta remasterització, hi ha el llançament de Alien Hominid Invasion, que anuncia el ressorgiment de l’estimada franquícia.

Alien Hominid, un joc que va jugar un paper fonamental en l’establiment de la reputació de The Behemoth quan es va estrenar per primera vegada el 2003, ara està a punt de revifar records nostàlgics al mateix temps que atén a les plataformes modernes de joc. Els desenvolupadors expressen la seva emoció per l’oportunitat de reintroduir la seva creació inaugural a les consoles contemporànies, assegurant-se que no caigui en l’oblit.

El joc està previst que estigui disponible a diverses plataformes, incloent-hi Steam, Nintendo Switch, Xbox One i Xbox Series X | S. Els jugadors tindran la flexibilitat de comprar Alien Hominid HD de manera independent, o optar per un paquet conjunt que inclogui Alien Hominid Invasion, tots dos dels quals es preveu que arribin aquest any. Detalls sobre les dates de llançament precises es revelaran en un futur pròxim.