Mòbil Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Digital Extremes revela plans per al 10è aniversari de Warframe

Digital Extremes, els creadors del popular joc Warframe, han desvetllat una sèrie de noves actualitzacions i característiques durant la seva celebració anual, TennoCon 2023. En commemoració dels deu anys del joc, l’esdeveniment ha presentat contingut futur que ha despertat l’emoció entre els jugadors de tot el món.

Les principals anuncis durant l’esdeveniment van incloure:

  • Heirloom Collections: Per celebrar el 10è aniversari de Warframe, s’han llançat les col·leccions Heirloom, edicions limitades que presenten vestits únics per a Frost i Mag dissenyats pel director artístic original de Warframe, Mynki. A més, s’ha introduït una nova classe de personalització, coneguda com a Signa.
  • Whispers in the Walls (Hivern 2023): Es va presentar una nova saga narrativa anomenada “Whispers in the Walls”, que promet una història cinematogràfica èpica que aborda les qüestions que han perdurat des dels inicis del joc.
  • Abyss of Dagath (Octubre 2023): Com a part de la pròxima actualització estacional Abyss of Dagath, el misteriós Warframe Dagath farà el seu debut. Aquesta expansió porta noves armes, contingut estacional i millores en la qualitat de vida.
  • Guardat creuat (2023): Una característica molt esperada, el guardat creuat entre plataformes, permetrà als jugadors continuar la seva aventura a Warframe en diferents plataformes, oferint més flexibilitat i comoditat.
  • Warframe: 1999 (2024): Mirant cap al 2024, es va avançar una actualització important titulada “Warframe: 1999”. Aquesta actualització portarà els jugadors als inicis del joc, amb acció clàssica de tallar i retallar que recorda els primers dies del joc.
  • Warframe Mobile (2024): El 2024, l’experiència de Warframe a les consoles i a l’ordinador s’ampliarà a les plataformes mòbils. Els registres per a la versió iOS ja estan disponibles.

Rebecca Ford, directora creativa de Warframe, va expressar el seu entusiasme pel any històric del joc, destacant la importància de la comunitat de jugadors i el compromís d’oferir noves històries i característiques. Steve Sinclair, cap d’oficina creativa de Digital Extremes, va ressaltar l’emoció de l’equip per compartir el seu progrés amb la comunitat i va oferir una visió del que està per venir el 2024.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.